Näyttely kalenteri / Exhibition Calender

Sari Bremer Grafiikka

Reflections between Shadows and Light

Galleria G, 27.11.–22.12. 2019

Pieni Roobertinkatu 10, 00120 Helsinki

Avoinna ti–pe 11–17, la–su 12–16, ma suljettu

IMG_6577
Reflections, etching, 60 x 35 cm

Didrichsenin Taidemuseo 25. 1.- 5. 5. 2019

Tervetuloa!
Välkommen!
Welcome!

Galleriassa Karoliina Helbergin Pro Arte näyttely, ja huvilan puolella aikaisemmat Pro Arte palkinnon saajat:
Sari Bremer
Kim Simonsson
Tamara Piilola

pro arte-taiteilijat_kutsu

 

 

 

 

Vaasan taidehalli / Vasa Konsthall

27.10-25.11.2018

Vox Duo! – Kahdella äänellä!

Sari Bremer ja Iina Heiskanen

Sari Bremer (1976) ja Iina Heiskanen (1974) ovat Helsingissä asuvia ja työskenteleviä taiteilijoita. Taiteilijat jakavat työhuoneen, joka on taiteellisen työskentelyn lisäksi paikka taiteesta ja taiteellisista valinnoista keskustelemiselle.

Näyttely esittelee Sari Bremerin ja Iina Heiskasen teoksia, jotka liikkuvat teemoiltaan myyttisen ja todellisen rajamailla. Näyttelyssä Bremerin runsaat ja värikylläiset maailmatsekä Heiskasen vähäeleiset ja hiljaiset varjoteemat kulkevat rinnakkain. Ne käyvät vuoropuhelua tilassa ja luovat uusia merkityksiä.

Sari työskentelee pääsääntöisesti monivärisesti metalligrafiikan menetelmin. Aiheet voivat tuntua arkkityyppisiltä ja siltä, että ne merkitsisivät jotakin tiettyä asiaa. Kuitenkin, jos niitä tarkastelee lähemmin, kuvien merkitys ei olekaan niin ilmeinen vaan niissä esiintyvät symbolit ovatkin tuntemattomia.

Teoksissa taidokas tekninen toteutus ja runsas värikylläinen ilmaisu saavat aikaan voimakkaita tunnelmia. Teokset avaavat meille ikkunoita myyttisiin maisemiin ja tarujen maailmoihin. Katsoja voi löytää niistä loputtomasti uusia ulottuvuuksia ja tarinan juonteita, joita seurata. Vaikka työt ovat allegorisia, ne toimivat visuaalisina kokonaisuuksina eikä kuvien symboliikkaa tarvitse tulkita.

Iina käsittelee teoksissaan aikaa ja kuinka se ilmenee varjojen ja rakenteiden maailmassa. Varjojen liike ja niiden hetkellisyys ovat olleet hänen työskentelynsä keskiössä usean vuoden aja.
Iinan teokset on usein toteutettu puupiirroksina paperille ja niiden ilme on abstrakti.
Vaasan Taidehallissa esillä on uusia uniikkeja teoksia, jotka on toteutettu puupiirroksina kankaalle. Pääpaino näissä uusissa teoksissa on varjoissa arkkitehtonisissa rakenteissa ja kuinka tila pikkuhiljaa muuttuu abstraktiksi. Paperille toteutetut aiheet tuovat voimakkaampien rakenteiden rinnalle varjoja ja fragmentteja aineettomasta maailmasta, joka on läsnä tilassa rakenteiden ja esineiden välissä. Teokset ovat syntyneet Taiteen edistämiskeskuksen näyttöapurahan tuella.
Vaasan Taidehallin näyttelyssä taiteilijoiden erilaiset maailmat kohtaavat samassa tilassa. Ne kutsuvat katsojan katsomaan maailman rakenteita ja tarinoita eri kanteilta ja näkemään sen monimuotoisuuden.

VOX DUO! on taiteilijoiden toinen yhteisnäyttely.

Näyttelyä on tukenut Svenska Kulturfonden.

vox_duo_ekutsu

PARADISE LOST

4.2. – 23.2.2017 | G12 Kuopio

Tervetuloa avajaisiin la 4.2.2017 klo 14-16!

 

Näyttelyni teema on Ihmisen luoma taru kadotetusta paratiisista ja piilossa olevasta maailmasta.

Esitän töissäni paikkoja ja maisemia, joissa en ole koskaan fyysisesti käynyt. Teemat liikkuvat vapaasti yksinäiseltä luodolta syvälle viidakkoon. Vaikka työt ovatkin allegorisia, haluan, että ne toimivat samalla visuaalisina kokonaisuuksina, eikä kuvien symboliikkaa tarvitse tulkita. Haluan katsojan kuvieni kautta kokevan outoja tapahtumia, tilanteita ja paikkoja. Teokset ovat ikkunoita muualle; unohdettuihin tarinoihin, kadonneisiin myytteihin.

Haluan kuvissani viettää aikaani rajamailla. Haluan tutun ja tuntemattoman kohtaavan.

Sari Bremer, 2017

img_8009

Lisätietoja: G12 KUOPIO, Maaherrankatu 9, Kuopio | | 044 058 8434 |

PARADISE LOST

Sari Bremer

Grafiikkaa . Grafik

8 . 1 1 . – 2 7 . 1 1 . 2 0 1 6

Tervetuloa  näyttelyn  avajaisiin  tiistaina  8 . 1 1 . k l o 1 7 – 1 9

Välkommen på vernissage tisdagenden  8 . 1 1 . k l 1 7 – 1 9

 

AURAN GALLERIA

Y l i o p i s t o n k a t u 7 , 2 0 1 0 0 T U R K U

Avoinna ti-pe 11-17, la 11-14, su 13-17

Stars and Shadows, etching, 55 x 90 cm

PARADISE LOST

Sari Bremer

Grafiikkaa . Grafik

22. 9. – 16. 10. 2016

avajaiset ke . vernissage ons. 21. 9.

17-19

Tervetuloa . Välkommen

Galleria Duetto

Kalevankatu. Kalevagatan 15

00100 Helsinki

ti-pe 11-17 . la-su 12-16

Duetto Kutsari, Paradise lost, etsaus, 60 x 50 cm

 

 

Kirjailijan Valinta -Pinxinmäen kesänäyttely 2016

“KIRJAILIJAN VALINTA”,  12. 6. – 14. 8. 2016

Toista kertaa järjestettävä Pinxinmäen kesänäyttely sijaitsee Sysmässä, joka on Suomen virallinen kirjakylä ja jossa on Suomen kaunein kirjakauppa. Pinxinmäen kesänäyttelyn tämän vuoden teema on tästä inspiroituneena “Kirjailijan valinta”. Näyttelyvalintojen valta ja vastuu on annettu yhdelletoista suomalaiselle kirjailijalle, jotka ovat valinneet näyttelyyn heitä kiinnostavat taiteilijat.

 Vuoden 2016 näyttely kokoaa yhteen sanataiteilijoita ja kuvataiteilijoita, ja kertoo mielenkiintoisen tarinan siitä, mitä syntyy kun kirjailija saa vallan ja tekee taiteilijavalinnan.

 Näyttelyn kirjailijat ja heidän valitsemansa kuvataiteilijat :

KARI HOTAKAINEN           ANNA TUORI

JARI JÄRVELÄ                     SARI BREMER

KATJA KETTU                     TUOMAS JA NINNI KORKALO

TUOMAS KYRÖ                 RIIKKA HELMINEN

SIRPA KÄHKÖNEN            JYRKI SIUKONEN

LEENA LEHTOLAINEN      VIGGO WALLENSKÖLD

LAURA LINDSTEDT           MIKA TAANILA

KIMMO OKSANEN            HELI HILTUNEN JA URPU-ELINA KORHONEN

LEENA PARKKINEN           PAAVO HALONEN

PIA PESONEN                    PETRI MAKKONEN

MATTI RÖNKÄ                   TEIJA-TUULIA AHOLA

 Jokainen kirjailija on kirjoittanut valinnastaan pienen tekstin, joka avaa taiteilijavalintaa katsojalle. Osa kirjailijoista tuntee valitsemansa kuvataiteilijan ja hänen työnsä jo ennestään, osa tuntee teokset mutta ei taiteiijaa, joku on jo pitkään ollut kiinnostunut tietyn taiteilijan teoksista ja saa näin mahdollisuuden ilmaista arvostustaan. Tekstit antavat kirjailijoille mahdollisuuden pohtia näyttelyn teemaa arvostamansa kuvataiteilijan teosten, työskentelyn ja henkilön itsensä kautta. Tekstit ovat osa näyttelyä; ne luovat kirjoitetun yhteyden kahden eri taiteenalan tekijän välille.

 

Taide Kantaa ja Kannattelee
TILA  galleria
Kalevankatu 40
29.10.2015-22.11.2015

Yhteisöllinen näyttely
Näyttely koostuu kutsunäyttelystä ja näyttelytilassa olevista yhteisötaiteellisista taidepajoista ja taideterapeuttisista tapaamisista.

 

Taiteilija/Taiteilijat:
Sari Bremer
Terhi Ekebom
Satu Hirvikoski
Marika Kaipainen
Anne Ovaska
Susanna Ruuhilahti (sanataiteilija)
Juha Saari
Henry Scheinin
Aurea Tanttu
Katja Tukiainen
Sekä Johanna Rossin oppilas

 

 

NELJÄLLÄ TUULELLA

23. 1 – 10. 2. 2015

SARI BREMER . IINA HEISKANEN . HELI KURUNSAARI . PILVI OJALA

Avajaiset 23. 1. 2015     18 – 20    Tervetuloa

TAIDEKESKUS MÄLTINRANTA

Kuninkaankatu 2
33210 Tampere

Ryhmämme koostuu neljästä taidegraafikosta, jotka kukin käsittelevät jollain tavalla teoksissaan ihmisen suhdetta ympäröivään maailmaan, rakennettuun ympäristöön, toisiin ihmisiin tai luontoon. Sari Bremer tekee hehkuvan värikkäitä etsaus-akvatintoja, joissa viidakon ja paratiisin näkymät ja niiden pienet yksityiskohdat tempaavat katsojan mukaan toiseen maailmaan. Koristeellisen pinnan alla piilee kuitenkin aina jokin uhkaava elementti, mikä saa aikaan mielenkiintoisen jännitteen. Iina Heiskanen työskentelee pääasiassa puupiirroksen keinoin sekä piirtämällä. Hän havainnoi ympäristönsä muotoja ja tiloja luoden näistä oman näkemyksensä pelkistämällä ja rajaamalla. Teosten maailma lähenee abstraktia ilmaisua, vaikka niissä on selvästi tunnistettaviakin elementtejä. Heli Kurunsaari tekee melko suurikokoisia, värikkäitä puupiirroksia, joissa on myös aina mukana annos lempeää huumoria. Hänen ilmaisunsa on pelkistynyt viime aikoina ja värikylläisyys on muuttunut maanläheisemmiksi sävyiksi. Kuviin on tullut avaruutta, joka johtaa ajatukset Pohjanmaan lakeuksille.   Pilvi Ojala maalaa asetelmia hieman omituisista aiheista temperalla, joka mahdollistaa sekä läpikuultavien, että peittävien pintojen tekemisen. Häntä kiinnostaa tämän ikivanhan maalaustavan yhdistäminen nykyaikaan teosten sisällön kautta. Teoksia voi myös pitää kommenttina nykyajan tavattomaan tavaramäärään, joka tässä tapauksessa avaa loputtoman aihemaailman taiteilijalle.

 INTO THE WILDERNESS

19.11. – 14.12.2014

Kauppakatu 2 . 15140 Lahti
ti-pe 11-17 . la 12-15 . su 13-16

SARI BREMER
GRAFIIKKAA

Tervetuloa avajaisiin
Välkommen på vernissage
18. 11. 2014             18 – 20

Kehystämö Galleria
Aila Seppälä

 

Lahden kutsukortin kuva

Vedossa

27.6.—8.8. T a i d e g r a f i i k a n n äy tt e ly

Linnankatu 13 51730 Savonlinna

Kalle Berg . Sari Bremer . Matti Hintikka .  Kuutti Lavonen .  Elina Sipilä  . Kaisu Sirviö

Konserttisarja: Riittaliisa Hakulinen & Kiril Kozlovsky, Helena Juntunen & Eveliina Kytömäki, Timo Kinnunen, Jouni Kokora & Jari Hiekkapelto, Matti Makkonen & Susanna Mieskonen-Makkonen, Milla Mäkinen & Kaisamaija Uljas, Stephen Whale Näyttelyn avajaiskonsertti 26.6. klo 18. Tervetuloa! Linnankatu 13 51730 Savonlinna Avoinna ma-su klo 10.30—18.30 tiedustelut savonlinna@laakeriseppele.com 045 676 8588 / 050 306 3578 Savonlinna ilman mainoksia 1

Kesä lähestyy vauhdilla ja kesänäyttelymme arSboretum 14 avataan.

Lehdistötapaaminen Westersín puutarhassa pe 23.5. 2014 klo 14.00. Avajaiset sunnuntaina 25.5.2014 klo 12 – 18. Tervetuloa!

Sommaren närmar sig med full fart! Sommarutställningen arSboretum 14 öppnas.
Pressträff  i Westers trädgård fre 23.5.2014 klo 14.00.
Vernissage sö 25.5.2014 kl 14.00 Välkommen igen!
arSboretum 14 – satellit •  TAKE AWAY  i Dalsbruk. Välkommen! Pressträff lö 24.5.2014 kl 12. Välkommen!

arSboretum 14 – satelliitti TAKE AWAY Taalintehtaalla Rosala Handelsbodissa. Tervetuloa!
Lehdistötapaaminen la 24.5. 2014 kl 12. Tervetuloa!
Rosala Handelsbod, Kolabackavägen 1 /  Kolapakantie 1, 25900 Dalsbruk – TaalintehdasArsboretum14 kutsari

Sari Bremer Oma Hammaslääkärisi Hämeentie 16.5.-13.11.2014 FLUCTUS

Ulapalta noussut, etsaus & akvatinta, 50x70 cm
Ulapalta noussut, etsaus & akvatinta, 50×70 cm

HEILIGE ORTE

PYHÄT PAIKAT

VERNISSAGE   3 .  may .  2014 . 7 pm Tervetuloa! . Välkommen! .  Welcome! SARI BREMER . STEFAN BREMER SUOMESTA Project Gallery for Finnish contemporary Berlin

Bülow Straße 90 10783  BERLIN

Öffnungszeiten: Di–Sa 13–18 UhrHeilige Orte flyer

ANIMAL / 23.02.-17.04 .2014

TERVETULOA AVAJAISIIN LOKALIIN LAUANTAINA 22.2.2014 KLO 15-17VÄLKOMMEN PÅ VERNISSAGE LÖRDAGEN 22.2.2014 KL 15-17WELCOME TO THE OPENING ON SATURDAY 22.2.2014, 3-5 P.M.Wilda tetalj

 http://vimeo.com/90535755
ANIMAL / 23.02.-17.04 .2014Nyt ei tarvitse lähteä Korkeasaareen, sillä eläimet löytyvät Lokalista!Nu behöver du inte ta dig till Högholmen, eftersom djuren finns på Lokal!No need to travel to the Zoo, as the animals are now at Lokal!Taitelijat / Konstnärerna / Artists :Sari Bremer Sasha Huber Teemu Järvi Ekin Kayis Eva Lamppu Matias Liimatainen Lotta Mattila Jouko Ollikainen Matti Pikkujämsä